Szórakozás

Ki az a fiú, akinek Vajnánéval és Palvinnal is van közös képe?

Vajna Tímea életének minden apró mozzanatát megosztja Instagram Story-ban. Ebből pedig nemcsak az derült ki most, hogy Cannes-ban színésznőnek nézték és fotókat akartak vele csinálni, hanem hogy Jordan Barrett-tel mulatozott. Azzal a modellel, aki nemrég Palvin Barbarával lógott.

Barrettnek több mint félmillió követője van Instagramon, egyébként 1996-ban született, december 2-án tölti majd be a huszonegyet. Januárban mi is megírtuk, hogy ő nyerte a Models.com Az év férfimodellje díját, a Vogue pedig egyenesen az új korszak ideáljaként hivatkozik rá.

Barrettet 14 évesen fedezte fel egy ügynök, akinek a srác anyja írt egy emailt, nem sokkal később pedig már a saját lakásukban készített róla képeket egy fotós.

A legnagyobb márkákkal dolgozott már együtt, többek között állt modellt a Tom Fordnak, a Balmainnek, a Versacének, a Moschinónak és a Coach-nak is. Címlapra tette a férfiaknak szóló Vogue holland kiadása és a volt Vogue-főszerkesztő, Carine Roitfeld gondozta CR Book is. Négy tetoválása van, a szövegük pedig:

  • Only the good (Csak a jó/jók),
  • Psycho (Pszicho),
  • Gypsy (Cigány) és
  • 7’6’16.

Bár sokáig azt pletykálták, Barrett Paris Hiltonnal randizott, tavaly januárban cáfolta ezeket.

Az Instagramja alapján a modellek átlagos életét éli: utazgat, fotózásokra jár, bulizik. Itt például Palvin Barbival pihent május elején valószínűleg egy fotózáson.

@realbarbarapalvin Trouble out here

JORDAN KALE BARRÉTT (@iblamejordan) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 7., 14:10 PDT

Vajna Tímeának hála pedig azt is tudjuk, hogy Cannes-ban bulizott, íme a bizonyító erejű felvétel:

Kép: @timeavajna / Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik