Szórakozás

Berki bepillantást engedett az Ázsia Expressz kulisszái mögé

De legalábbis több fotó megjelent a herevasalt celeb Instagramján a TV2-vel való vietnami és laoszi kiruccanásról, ami azért furcsa kicsit, mert úgy volt, hogy a játékosoknál nem lesz telefon a reality forgatása alatt.

Ami így jelentheti akár azt, hogy Berki Krisztián számára hamarabb véget ért a versengés; vagy pedig a készítők megszánták a celebeket, és kis időre visszakaphatták a “külvilágot”, legalább a digitális eszközeik formájában.

Berki fotóiból – akinek vélhetően nagyon hiányzik kislánya, Nati – egyébként nem derül ki sokkal több, mint amit a műsorvezető, Ördög Nóra képein is láthatunk: a táj egyszerűen lenyűgöző, minden jel szerint barátkoznak a helyiekkel, és a Csutival (Kulcsár Edina párja, aki nem lenne annyira képben a celebvilág útvesztőiben) közös felvétel arról is árulkodik, hogy a versengő párok nem teljesen külön utakon járnak, hanem vannak közös pontok, ahol még egy kis poénkodás is belefér a forgatások között.

Lőnek rám….. @palnanasi #asarkanyutja #azsiaexpressz #aberkilife #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 21., 17:42 PDT

#azsiaexpressz #asarkanyutja #aberkilife @csut.i #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 21., 17:35 PDT

Pedig szoktam emlékezni a Női nevekre….. Ja nem #azsiaexpressz #asarkanyutja #polarkozosseg #polarv800 #aberkilife #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 21., 09:48 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik