Szórakozás

A Nagy Duett: megvan a négy döntős pár

Vastag Csabáék múlt heti kiesése után vasárnap este már csak öt páros lépett színpadra A Nagy Duettben, cserébe viszont mindenki két produkcióval készült.

A show-t Ábel Anita és Emilio indította Lady Gaga Pokerface című slágerével. Ezt egy kicsit elizgulták, de a második számnál behozták a hátrányt: a Csókos asszony című operettből hoztak egy egész jó részletet.

Erdei Zsolt és Judy először a Mézga Géza című mesesorozat emlékezetes főcímdalát adták elő. A friss apuka és az énekesnő nagy bulit csaptak vicces kosztümökkel, majd Zámbó Jimmy híres dalát, az Egy jó asszony mindent megbocsátot énekelték.

Fotó: TV2

Sági Szilárd és Völgyesi Gabi egy Mc Hawer és Tekknő-féle mulatós számmal kezdtek az első körben, amelynek legemlékezetesebb eleme egészen biztosan Gabi dekoltázsa volt. Másodjára katonának álltak Dr. Alban Sing Hallelujah című dalával, amivel Szulák Andit kis híján sikerült álomba szenderíteniük.

Mádai Vivien és Csipa először egy Deák Bill Gyula örökzöldet, A felszarvazottak balladáját adták elő, utána pedig egy török bulislágerrel jöttek. A Mokka újdonsült műsorvezetőjéről és az énekesnőről pedig a zsűri szerint ez alkalommal nem csak ez derült ki, hogy teljesen őrültek, hanem az is, hogy nem törik a törököt.

Fotó: TV2

A diszkógömb fényében fürdőztek Janicsák Vecáék. Simon Kornéllal az egyik legnagyobb mai bulislágert és egy különleges koreográfiát láthattunk tőlük. A második körben pedig az Adjon az ég című Tankcsapda dallal mutatták meg a rocker énjüket.

Fotó: TV2

A kieső páros: Sági Szilárd és Völgyesi Gabi.

A Nagy Duettben jövő héten már dupla döntő kezdődik, amelyben így Simon Kornélék, Mádai Vivienék, Erdei Zsolték és Ábel Anitáék küzdhetnek a győzelemért.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik