Szórakozás

Csak zsírt eszik Hódi Pamela

Hódi Pamela (hódi pamela, )
Hódi Pamela (hódi pamela, )

Zsírdiétával készül Hódi Pamela a bikiniszezonra és július elsejei esküvőjére. A módszer lényege, hogy minél zsírosabb ételeket fogyasszunk. A meglepő menüsor elemei a következők: tojás minden mennyiségben, minél zsí­rosabb bacon, de bármikor elfogyaszthatunk egy kacsacombot vagy egy tányér pörköltet, esetleg egy jó házikolbászt.

“A lényeg, hogy megemeljük a zsírbevitelt, viszont a szénhidrátot kerüljük. Ha megkérdezik, hogy tudatosan vásárolok-e, nevetve rábólintok, hiszen azt az élelmiszert veszem meg, amelyben a legtöbb a zsír. Naponta 16 órán keresztül nem szabad enni, de szerencsére ebben az alvás is benne van. Délelőtt nem eszem, csak azután iszom egy tejeskávét, hogy Natit elvittem az oviba. Délben eszem először, majd utána jól megvacsorázom”

– mondta a Blikknek Pamela, aki 67 kilóval kezdte áprilisban, most 63,7-nél tart, és 60 szeretne lenni.

A lap által megkérdezett dietetikus azonban nem ajánlja a zsírdiétát. Azt mondta, hogy a magas zsírbevitel szív és érrendszeri problémák okozhat, akár a máj elzsírosodását okozhatja többek között. Az alacsony szénhidrát bevitel pedig nem biztosít elegendő energiát a szervezet számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik