Szórakozás

Barna Barnabás saját show-t kapott a TV2 mulatós csatornáján

Emlékeznek Barna Barnabásra? Ő az a mulatós előadó, aki VV Évával állt össze egy időben, aki ki akarta magát fehéríttetni, akit duplán herceggé választottak, és aki a lengőbordáitól is meg akar szabadulni.

Barna tegnap este debütált műsorvezetőként a TV2 mulatós csatornáján, a Zenebutikon Hercegi Party című saját show-jával. A “herceg” nem aprózta el a dolgokat: szerénytelenül egy trónon ülve, brutál bundában konferálta mások mellett Csordás Tibit és a Takáts Tamást.

“Különleges lesz a műsorom, hiszen nem sokan mondhatják el, hogy van hercegi trónjuk, kincsesládájuk és még számos különleges kellékük. A Club Play-ben forgattuk a műsort és olyan háttérvilágítást, olyan dekorációt, olyan elemeket raktunk bele, ami kevés hasonló stílusú műsorban tűnik fel. A későbbiekben medence is lesz, szeretnék igazi brooklyn-i hangulatot teremteni”

– mondta Barna Barnabás, aki hozzátette: nagyrészt rajta múlik, hogy milyen zenék, milyen fellépők legyenek a műsorban. Aktívan részt vesz műsor tematikájának összerakásában, a megjelenés szervezésében.

Fotó: Zenebutik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik