Szórakozás

Kiderült, hogy mekkora Beyoncé vagyona

A Forbes magazin összeállította a leggazdagabb nők listáját. Az üzleti magazin által közölt névsorban sok ismerős arc van a 3. helyről mosolygó Oprahtól, a 32. helyen lévő Madonnán át az 55. leggazdagabb Taylor Swiftig, az egyik legnagyobb meglepetést mégis Beyoncé okozta.

A friss adatok szerint Jay-Z és Beyoncé vagyona mostanában sokat nőtt, és már-már mesébe illő csaknem 1,6 milliárd dolláros (444 milliárd forintos) összegre rúg. Ebből Jay-Z 810 millió dollárral (225 milliárd forinttal), Beyoncé pedig 350 millió dollárral (97 milliárd forinttal) rendelkezik. A Forbes úgy tudja, hogy Jay-Z vagyonának zöme a rapper Roc Nation és más cégeiben fekszik. A népszerű zenészpárosnak emellett komoly részesedése van a Tidal online zenei szolgáltatóban. Jay-Z egyébként tízéves partneri szerződést kötött a Live Nation koncertszervező vállalattal 200 millió dollár (55,5 milliárd forint) értékben. Ennyi pénzt már a magyar államadósság törlesztésénél is megéreznénk, igaz, így is csak a lista 46. helyén áll.

A leggazdagabb nő egyébként Marian Ilitch 84 éves amerikai vállalkozó. A 2,1 milliárd dolláros vagyont birtokoló hölgy  Amerika egyik legnagyobb pizzérialáncát, a Little Ceasars nevű láncot üzemelteti, amely tavaly már több mint 4 milliárd dolláros bevételt termelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik