Szórakozás

Boros Lajos: Nem jöttek új, profi, tehetséges rádiósok utánunk

Boros Lajos ( boros lajos,)
Boros Lajos ( boros lajos,)

A korábban Bochkor Gáborral közösen a reggeli rádiózás csúcsán lévő, idén már hetvenedik születésnapját ünneplő Boros Lajos a Story magazinnak mesélt mindennapjairól, egészségügyi problémáiról, és arról is, mi a véleménye a mai rádiózásról, és miért is nem került baráti viszonyba egykori kollégájával.

“Neki megvan a napi hat óra intenzív melója, és elhiszem, hogy nincs ideje másra. Nem irigylem” – mondta például Boros Bochkor Gáborról, és állítja, nem zavarja, hogy vele ellentétben ő a mai nap is rádiózik.

Biztos, hogy komoly nosztalgia van az irányunkban, mert nem jöttek új, profi, tehetséges rádiósok utánunk. Szerintem Bocsinak kellene valaki olyan, mint én (de nem én!), és nekem is kellene valaki olyan, mint Bocsi. (De nem ő!) (…) A felállásnak élnie kellene tovább, de más szereposztással. Kiváló tanácsadók lehetnénk”

– mondta el Boros Lajos, aki úgy véli, nem ellenségek Bochkorral, de nem is barátok; ez utóbbit pedig szándékosan alakította így már a közös munka alatt is, mert nem akarta, hogy mindent tudjanak egymásról, és azt sem, hogy a sorsukat egymás nyakába tukmálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik