Szórakozás

Benkő László kórházba került

Az Omega együttes a fennállása óta eltelt ötvenöt év alatt, egyetlen egy olyan koncertet sem adott, amelyen Benkő László nem állt volna a billentyűk mögött. Múlt szombaton, a szlovákiai Bátorkeszin tartott fellépés alkalmával azonban betegség miatt kénytelen volt lemondani a bulit – írja a Bors. A lap munkatársának nem sikerült elérnie Benkőt, ezért Kóbor Jánosnál, az Omega frontemberénél érdeklődtek.

“Ezen a koncerten Laciért is játszottunk, nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudhattuk magunk mellett a színpadon. A múlt héten is, és pár órával ezelőtt is beszéltem vele, már jobban van. Hétvégére elhagyhatta a kórházat, de ma reggel vissza kellett mennie még néhány vizsgálatra” – mondta el a zenész, aki maga sem tudja, milyen betegség döntötte le kollégáját.

Facebook

“Nem mondta és tiszteljük egymást annyira, hogy nem fogok faggatózni. Annyit kérdeztem csak tőle, hogy van-e okunk aggódni érte. Megnyugtatott, hogy nincs. A hét második felében Németországba utazunk koncertezni, reméljük oda már Laci is velünk tarthat. Bízunk Laci felépülésében”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik