Szórakozás

Titkos helyen ünnepelték a Szomszédok jubileumát

Néhány napja kereken 30 éves lett a Szomszédok, amely vitathatatlanul az egyik legkedveltebb, legismertebb és legnépszerűbb magyar tévésorozat volt az 1990-es években. A jubileumi találkozóra annyian akartak elmenni, hogy a szereplők kénytelenek voltak titkos helyen ünnepelni.

“Idén jubilálunk, természetes volt, hogy mindenki ott lesz a találkozón, aki csak megteheti. Eredetileg nyilvános közönségtalálkozót szerettünk volna Gazdagréten, ahol bejártuk volna a forgatás helyszíneit, de olyan sokan jeleztek vissza, hogy az már bőven meghaladta az általunk tervezett program méreteit. Ezért a szervezőkkel, Krajcsovics Tamás operatőrrel, Kecskés László gyártásvezetővel, és természetesen Horváth Ádám rendezővel úgy döntöttünk, hogy legyen most egy „titkos” buli, aztán szeptember 2-án egy nagy, nyilvános összejövetel a rajongókkal az előre eltervezett helyszínen, Gazdagréten”

– mondta a Borsnak Németh Kristóf, aki több fotót is megosztott a Facebookon Vágási Feriék, Mágenheimék, Szikszay Etus és a többiek találkozójáról.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik