Szórakozás

Oszter Sándort leteremtette a bíró a tárgyaláson

Folyamatban van az a per, amiben többek között Oszter Sándort is vesztegetéssel és befolyással való üzérkedéssel vádolják. A színészsznek szinte minden héten meg kell jelennie a Budakörnyéki Törvényszéken, ő pedig már nagyon unja ezt. Ráadásul minden alkalommal adódik valami kellemetlen helyzet.

Múlt héten például, miközben ártatlanságát próbálta bizonygatni, ellentmondásokba keveredett. Amikor a bíróság erre felhívta a figyelmét, azzal védekezett, hogy biztosan ittas volt, azért nem emlékszik pontosan.

A legutóbbi tárgyaláson a hetedrendű vádlottat hallgatták ki, közel másfél órán keresztül, ez idő alatt pedig egyszer sem merült fel Oszter neve. A színész éppen ezért távozni szeretett volna, de a bíró leteremtette.

Nem hagyhatja el a tárgyalást, és minden alkalommal meg kell jelennie, csakúgy mint a többi vádlottnak. Tartsa tiszteletben az eljárást. Nem lehet előre tudni, hogy melyik vallomásban kerül elő megint a neve!

Oszter a tárgyalás után a Borsnak panaszkodott.

Utálok bíróságra járni. A legnagyobb büntetés, hogy rabolják az ember idejét ilyen hülyeségekkel. Semmi közöm a történethez, akkor meg miért kellene jelen lennem? Nem értem, és halálra unom magam az ilyeneken. Annyira unatkoztam a tárgyaláson, hogy majdnem el is bóbiskoltam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik