Szórakozás

Eurovízió: Pápai Joci sírva fakadt a színpadra lépés előtt

Magyarország sikerrel vette az Eurovíziós Dalfesztivál csütörtöki elődöntőjét, Pápai Joci Origó című dalát mindenki imádta a kijevi arénában. Az énekes úgy érzi, neki már az is hatalmas elismerés, hogy egyetlen romaként a szombati döntőbe jutott, – ahol egyébkén nyolcadikként áll majd színpadra – így akármilyen eredéménnyel zárul is a verseny, ő már győztesnek érzi magát.

Mérhetetlen boldogság volt hallani, hogy Magyarország továbbjutott, sikerült bejuttatnom az országomat a döntőbe. A nyomás ezután is nagy lesz, de már itt vagyunk, a legjobbak között. Akármilyen helyezéssel is zárul a verseny, nem kell szégyenkezve hazamennünk

– mondta a Borsnak Pápai Joci, aki azt is elárulta, hogy az elődöntőn mekkora volt rajta a nyomás. A színpadra lépés előtti pillanatokban elsírta magát, majd imádkozott hegedűsével és táncosával.

A csütörtöki elődöntőn az volt a legfontosabb, hogy minden érzést kiadjak magamból. Arra gondoltam, ha haza kell mennem, akkor ne azzal az érzéssel tegyem, hogy ‘hát, ez olyan hetvenszázalékosra sikerült’, hanem érezzem, mindent megtettem. Aznap este az akkori lelkierőm száz százalékát beleadtam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik