Szórakozás

Détár Enikő hitelből kezd új életet

Az 53 éves színésznő a Borsnak mesélt arról, hogy szerelmével, Péterrel milye nagy fába is vágták a fejszéjüket, amikor építkezésbe kezdtek, és mivel mindketten sokat dolgoznak, nagyon kevés idő jut arra, hogy együtt lehessenek. De Détár Enikő úgy véli, az elkészült vidéki ház majd a béke és a nyugalom szigete lesz, ahol mindkettőjük gyerekeinek is mindig helye lesz.

“Albérletben lakom néhány éve, már nagyon várom, hogy sajátba költözzek. (…) Arra nem vagyok alkalmas, hogy egy építkezést összefogjak, Péter is dolgozik, de azért minden nap kijárunk. Ezen a nyáron végig dolgozom, jó ha egy hét nyaralás lesz. (…) Volt némi pénz a válás után, de a többit hitelből finanszírozom. Bízom annyira magamban, hogy menni fog a törlesztés. Sok éjszakán át beszélgettünk erről Péterrel, végül bevállaltuk. Senki nem tartott fegyvert a fejemhez, az én vágyam, igényem volt. Egy gyönyörű faluban éltünk, ezt nem szerettük volna elveszíteni. Közel a város, de szükségem van a zöldre, az elvonulásra. (…) Nagyon szép, kicsi ház lesz, nyugalmas, mert mindenkinek lesz saját szobája, ahol magára tudja csukni az ajtót” – mondta el a színésznő, aki vele élő fia kéréseit maximálisan figyelembe vette a ház kialakításánál.

“Nekem Zsigmond a főnököm a Jóisten után, csak aztán jönnek a színi direktorok. (…) Nehéz, mert kapkodok, türelmetlen vagyok, ideges, pont mint egy premier előtt. Sok ez így együtt a munkával, építkezéssel, élettel. Az új életem ott kezdődik majd el. Várom nagyon!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik