Szórakozás

Fél szívvel él Lajsz András

Lajsz András tavaly ősszel három infarktust kapott öt hét alatt, majd néhány héttel ezelőtt a negyediken is átesett. Számtalanszor műtötték, egyik operációjának nyomát, egy majd’ tízcentis vágást a nyakán is viseli, a megpróbáltatások következtében ráadásul húsz kilótól szabadult meg. A Guinness-rekorder mixer elmondta: tulajdonképpen már csak fél szívvel él.

“A szívem jobb fele elhalt, mert az enzimek, amik a vért a szívembe szállítják, megették az ereket, ennél fogva a ketyegő nem kapott elég vért. Jóformán csak a fél szívem működik”

– mondta a Blikknek Lajsz, akinek mégsem betegsége, hanem válása okozza most a legnagyobb fájdalmat. Múlt augusztusban költözött el otthonról, majd az asszony éktelen dühében az étterem Facebook-oldalán tette közzé ura és a 22 éves pincérlány közötti üzenetváltást – amelyben erősen kétértelmű szavak szerepeltek.

“Soha semmi nem történt, azóta a hölgy már nem is dolgozik itt az étteremben. Nem magyarázom a bizonyítványomat, de a szeretlek szót gyakran használom, akit életemben már kétszer láttam, azt már puszival köszöntöm. Most két szék között a padlóra estem. A feleségem nem akar megbocsátani, én meg már feladtam, nem is küzdök érte, nagyon elmérgesedett a helyzet. Egy szál gatyában eljöttem a gyönyörű szép házunkból.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik