Szórakozás

Pályát váltana mellőzöttsége miatt Csomor Csilla

csomor-csilla(650x433)(1).jpg (csomor csilla, )
csomor-csilla(650x433)(1).jpg (csomor csilla, )

Csomor Csilla hússzú évekig alakította a Barátok köztben Berényi Zsuzsát. Atóa azonban a tévés szereplései, színházi szerepei és önálló estjei ellenére a szakma peremére szorult. Olyannyira reménytelennek találja a helyzetét, hogy azt fontolgatja, elhagyja az országot, és esetleg külföldön próbál szerencsét, ha hamarosan nem áll be fordulat a karrierjében.

“Egyre többször jut eszembe, hogy váltani kell, és elmegyek külföldre, hogy ott próbáljak szerencsét. A hivatásomból egyszerűen nem tudom fenntartani ma­gam. (…) Ez egy ponton túl már el­gondolkodtatja az embert, esetleg nem vagyok jó helyen, és tovább kell lépni. Persze ezt rengeteg töprengés előzte meg, és a szívem szakadna meg, ha tényleg itt kellene hagynom a szeretteimet. Idén is megtettem min­­dent: több színházba beadtam az ön­életrajzomat, csomó helyre kiajánlottam az önálló estjeimet. Tehát küzdök még mindig, de lesz egy olyan pont, amikor már nem marad több energia, és új lehetőségek után kell kutatni”

– mondta a Borsnak Csomor, aki legszívesebben gyerekekkel foglalkozna.

“Nem akarok olyan em­ber lenni, aki megkeseredett, és ezer tüske áll ki belőle. Nem akarok megcsömörlött művész lenni, aki már csak fújni tud a másikra. Meg fogom ezt előzni, és ha az kell ehhez, hogy elengedjem a hivatásomat, hát legyen! A gyerekekkel való foglalkozás és a tanítás amúgy is közel áll hozzám. Lehet, ezzel fogok foglalkozni a jövőben. Nyáron például lesz egy hétnapos színjátszótáborom és egy-két előadásom elszórva, de ebből nem lehet egy egészséges egzisztenciát fenntartani”

– tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik