Szórakozás

Kórházi ágyában vette át életműdíját Törőcsik Mari

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban vette át a betegágyában fekvő Törőcsik Mari az Emberi Hang életműdíjat – írja a romnet.hu.

Az elismerés alapítója, Patak Gábor Gaba és Tolna András virágcsokrokkal köszöntötték a 81 éves színésznőt. Épp a szombat déli díjátadáskor tett látogatás a kórházban gyógyuló Kossuth-díjas színművésznél Orbán Viktor miniszterelnök is.

Törőcsik Marit már március óta ápolják a szombathelyi kórházban, az idei évadban már nem léphet színpadra. Mivel legyengült állapota miatt a június 3-n tartandó ünnepélyes díjátadón nem tud részt venni, ezért a kórházi ágyán adták át számára az elismerést tanúsító oklevelet és serleget.

A színésznő megköszönte, hogy Budapestről leutaztak meglátogatni, és a kórházi ágyában adták át az elismerést, majd ezt mondta:

„Ide figyeljenek! Én már 81 éves vagyok, de a szeretetet nem tudom megunni. Nem tudok szeretet nélkül élni. A közönségemet rajongóimat milliószor ölelem, csókolom. Az ő szeretetük a legnagyobb kitüntetés a világon. Most már fáradok, de ez van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik