Szórakozás

Használják ki a mai jó időt, holnap újra bőrig ázunk, hétfőn visszatér az ősz

hideg, hűvös nyár, időjárás (Array)
hideg, hűvös nyár, időjárás (Array)

A tegnapi felhőszakadásos nap után a mai jobbnak ígérkezik. A fátyol- és gomolyfelhők mellett a Dunántúlon valószínű a legtöbb napsütés, ott estig csapadéknak is kicsi az esélye, míg másutt a felhősebb égből elszórtan várható zápor, helyenként zivatar – írja a kiderul.hu. Időnként megélénkül az északi, északnyugati szél, átmeneti szélerősödés csak zivatarok környezetében lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között várható. Késő estére 12, 17 fok közé hűl le a levegő.

Aztán vasárnap megint zuhé lesz. Éjjel nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Az erősen felhős vagy borult égből többfelé várható eső, zápor. Az északnyugatira forduló szél az Észak-Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Hétfőn további 2-3 fokkal visszaesik a hőmérséklet, vagyis lényegében visszatér az ősz. A mostani előrejelzés szerint nem lesz az országban olyan hely, ahol elérné a nappali maximumhőmérséklet a 20 fokot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik