Szórakozás

Folytatódik a “Mónika Show”, csak éppen Nádai Anikó fogja vezetni

Annak idején majdnem egy évtizedig futott, a ma már legendássá vált beszélgetős műsor, a Mónika Show. Erdélyi Mónika 2001-től egészen 2010 tavaszáig forgatott az RTL Klubnak, mielőtt megszűnt a talkshow. Most úgy tűnik, a csatorna újra képernyőre tűzi a formátumot, csak éppen a ‘Mónika’ részen változtatnak.

Egy Mónika Show típusú talk-show-t terveznek két műsorvezetővel, akik váltásban szerepelnének. A produkció a korábbi műsor folytatása lehet, hiszen még a díszlet is nagyon hasonlít arra, amit a Mónika Show-ban használtak. Annyi biztos, hogy az egyik műsorvezető Nádai Anikó lesz, de a váltótársát még keresik. Úgy tudni, Ada a legesélyesebb

– árulta el a Bors informátora.

Mindez elég valószínűnek is tűnik, hiszen az RTL egyik igazgatója, Herman Péter így nyilatkozott korábban az újra szerelmes Nádairól:

Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is.

Az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője, Pécsi Norbert egyébként nem cáfolta a fenti értesüléseket, de egyelőre nem is akarta kommentálni a dolgot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik