Szórakozás

Ördög Nóra nem csak családját, de egy bébiszittert is vitt magával Ázsiába

A TV2 új reality-jének, az Ázsia Expressznek a csapata már meg is érkezett Vietnámba, amiről többen már szelfikben tudósítottak. A hamarosan induló show műsorvezetője, Ördög Nóra is elég aktív a közösségi oldalán, ő azonban a szeretteiről is gyakran posztol, hiszen a tévés az egész családját magával vitte a több hetes forgatásra.

Best crew ever❤️❤️❤️ #azsiaexpressz #izgatottvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 2., 07:31 PDT

A műsorvezető már korábban elmondta, hogy másként nem is vállalta volna a felkérést, férjét és két pici gyerekét ugyanis nem hagyta volna itthon. Most az is kiderült, hogy Ördög Nóra egy bébiszittert is vitt magával az útra, azt azonban nem tudni, hogy a tévés egész társaságának költségeit a TV2 állja-e vagy saját zsebből gazdálkodnak.

Sokat beszélgettek Nóráék, és úgy döntöttek, kell valaki, aki alkalomadtán vigyáz majd a gyerkőcökre. Nem szabad elfelejteni, Nóra dolgozni megy elsősorban, ugyanakkor szeretné, ha Pali fotósként kiélhetné magát. És az sem titok, szeretnének kettesben is eltölteni néha egy-egy órácskát, így Pali asszisztensét, Gizust vitték magukkal. Jól ismeri a négyéves Micit és a hároméves Vencelt, mindenki szereti, és számára is egy életre szóló kaland lesz ez az út

– mesélte a Bors forrása.

A műsorvezető azért családja nélkül is igyekszik felfedezni az ázsiai országokat. Amíg a többiek alszanak, ő már el is indul, hogy új barátokat szerezzen.

Reggeli zacsis kávé😅✌🏻☕️ #azsiaexpressz #acsaládmégalszik #énébervagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 3., 19:14 PDT

New friend😄👨‍✈️ #azsiaexpressz #vietnámbanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 3., 07:19 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik