Szórakozás

V-Tech Kefírnek állítólag az a Michelin-csillagos séf főzött, akihez Orbán Viktor is jár Brüsszelben

kefir(210x140)(2).jpg (kefír)
kefir(210x140)(2).jpg (kefír)

Hajdú Péter hívta meg az Esti Frizbijébe Kecskés Kefír Tibort és barátnőjét, Mihályi Mariannt, akik a két hónapos nyaralásukról meséltek. Egy hónapot töltöttek Ausztráliában, majd a Fidzsi-szigetre utaztak, és Thaiföldön kötöttek ki. Kiderült, hogy Kecskés most adta el thaiföldi házát, találkoztak Sean Kingstonnal, énekeltek is együtt, de ami a legjobb, hogy a Phuketen, a Korallszigeten

az a Michelin-csillagos séf főzött nekik egy még meg nem nyitott, exkluzív étteremben, aki abban a brüsszeli étteremben dolgozik, ahova Orbán Viktor is jár. 

Kefírék megbeszélték az olasz származású, Szicíliában született szakáccsal a közös pontot, a séf egyből tudta, hogy Magyarország miniszterelnökének is főzött már.

Csak az a gond, hogy se Kecskés Tibor, se a barátnője nem emlékszik a szakács nevére, és a brüsszeli étteremre se, elvégre Brüsszelben van egy pár Michelin-csillagos hely, ez alapján pontosan 21. Reméljük, hogy az olasz szakács olasz konyhát is visz, mert akkor öt étteremre szűkül a lista, ahol Orbán is megfordulhat. A mi tippünk Bruno Nicolino.

Kefír egyébként most vasárnap mondja majd el részletesen a Frizbiben, hogyan szedte meg magát a 90-es években.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik