Szórakozás

Gáspár Beát nem érdekli, ha nem ő találja ki a gasztroblogos receptjeit

Gáspár Bea a múlt héten nyerte meg a tízmilliós Konyhafőnök VIP-et, most pedig beindítja a gasztroblogját.

Miért most? 

Mert most nyerte meg. Ennyire egyszerű. Gáspárt telefonon kérdeztük, hogy milyen is lesz pontosan az oldal, mennyire lesznek saját receptek, és egyáltalán, milyen konyha szerint főz?

Gáspár Bea elmondta, hogy nem zavarja, hogy sokan azzal jönnek, hogy ezt vagy azt nem ő találta ki, nem kell semmi extrára gondolni.

Persze, hogy nem ő jött elő először a parmezános rántott hússal, de ettől még megoszthatja a nagyközönséggel a kedvenc ételeit. 

Lesz magyaros rész, és lesznek tradicionális roma receptek is, amihez Gáspár olyan cigány ismerősöket kér fel, akik nála sokkal jobban be tudják mutatni a hagyományos ételeket.

Fotók: RTL Klub

Gáspár azt mondta, hogy a műsor előtt tényleg nem jött szóba a blog, meg egyébként sem szeretett ő mindig főzni. Sőt, a nagyobbik lánya, Gáspár Evelin születése előtt nem is ment neki. Muszájból tette, aztán valahogy, egyik pillanatról a másikra belejött. Végre lehet kísérletezni, ugyanis Gáspár szerint a saját konyhájában nem nagyon újíthat.

Meg van kötve a kezem, itthon lehurrognak.

Hogy pontosan mikor indul az oldal, azt egyelőre még Gáspár Bea sem tudta megmondani. Vagy holnap vagy holnapután, vagy azután. A lényeg, hogy a héten. Egyelőre pedig a főzőműsorról nincs szó, de nem tartja kizártnak, hogy az RTL Klubon később terveznek vele. A családtagjai viszont kimaradnak a főzésből, Gáspár Virágon kívül senki sem szeret körülötte a konyhában lenni, úgyhogy a blog marad a saját projektje, amiben szeretne folyamatosan fejlődni. Szeptemberben főzőtanfolyamra iratkozna be, és a kedvenc receptjeiből is összeállít egy könyvet még az ősszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik