Szórakozás

Félmeztelen képek Katalin hercegnőről: 500 milliós per indul

Katalin-hercegno(960x640).jpg (katalin hercegnő, kate middleton, )
Katalin-hercegno(960x640).jpg (katalin hercegnő, kate middleton, )

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő csaknem 500 millió forintos kártérítést követel a Closer francia pletykamagazintól, amely 2012-ben félmeztelen fotókat közölt a hercegnőről. A fotók a pár magánbirtokán, nagy távolságból készültek a dél-franciaországi Provence-ban.

Károly herceg londoni hivatala, a St. James Palace erőteljes hangú közleményben ítélte el az esetet, mondván a “francia magazin groteszk és igazolhatatlan módon taposott bele Vilmos és Katalin magánéletébe”, és emlékeztetett a Párizsban 1997-ben autóbaleset áldozatává vált Diana walesi hercegnő halálára, akit élete utolsó pillanatáig hajszoltak bulvárfotósok.

Nem sokkal később a hercegi pár a magánszféra megsértése miatt bűntetőfeljelentést tett a Párizs közeli Nanterre ügyészségén, és bírói végzéssel betiltották a fotók további megjelenését. Az ügyben hat ember – köztük három párizsi székhelyű fotós, a Closer egyik szerkesztője, valamint igazgatója, és a magazint kiadó vállalatcsoport vezérigazgatója – ellen emeltek vádat a francia hatóságok – írja az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik