Szórakozás

Liptai Claudia megijedt: nem támogatta lánya ötletét

Hosszú idő után újrá láthatta a közönség Liptai Caludiát. A nemrég eljegyzett műsorvezető ugyanis a péntek esti NőComment című előadás egyik vendége volt. A tévés itt mesélt arról, hogy megijedt, amikor lányával a jövőről beszélgettek.

Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne (…) én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább

– idézte a Bors Liptait, aki annak sem örült, amikor Panka azzal állt elő, hogy videókat készítene magáról.

Panka nemrég azzal állt elő, hogy csinálni akar egy YouTube-csatornát. Kérdeztem, milyen tartalmat szeretne ott megosztani? Azt mondta, például tini sminktanácsokat adna. Azt mondtam neki: Szívem! Nagyjából nyolc éve tornázol, mindent tudsz erről a sportról, te abba beletettél nagyon sok munkát. Tudom, hogy ismeri az egész ország a pofikádat az apád és az anyád révén, de a sportoló te vagy. Próbáld megérteni, hogy ha nagyközönség előtt csinálni akarsz valamit, akkor legyen mögötte valós tartalom is. Re­mélem, megértette. Örülök neki egyébként, hogy Panka egy erős egyéniség, egy önmaga valakije, amellett persze, hogy a Liptai Claudia és a Gesztesi Károly gyereke, de ezzel együtt egy önálló valaki. Abban kell nekem segítenem őt, hogy elkülönüljön a híres szüleitől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik