Szórakozás

Gaál Noémi időjósként is visszatér a képernyőre

Ahogy azt már korábban megírtuk, a TV2-től hosszú évek után távozó Gaál Noémi egykori kollégája, Németh Lajos oldalán újra feltűnik a kereskedelmi csatornán, ezúttal azonban az Ázsia Expressz című realityben teszi próbára magát.

A legfrissebb hírek szerint viszont időjósként is újra látható lesz a megszokott arc, csak június 4-től már az ATV-n tájékoztatja majd a nézőket a várható időjárásról. Na de mit szól ehhez a TV2, ahol majd csak hónapok múlva kerül adásba a hamarosan forgatott valóságshow?

“Gaál Noémi az Ázsia Expresszre szerződött le, nem okoz semmiféle problémát, hogy időjósként egy kisebb csatornán lesz látható” – közölte a TV2 sajtóosztálya.

Nagyon örülök annak, hogy mind a két csatornában megvolt ahhoz a nyitottság, hogy részt vehetek ebben az óriási kalandban, amit az ázsiai verseny jelent, és elvállalhattam az ATV-n ezt a reményeim szerint hosszú távú feladatot”

– nyilatkozta a Blikknek Gaál Noémi, aki számára visszaigazolást jelentettek a megkeresések, és várja a következő mozgalmas időszakot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik