Szórakozás

Tatár Csilla már az esküvőjén érezte, hogy nem Gönczi Gáborral éli le az életét

Peller Mariann Utazás a lelked körül című ezoterikus műsorának legújabb vendége Tatár Csilla lesz péntek délután a LifeNetworkon, aki meglepően őszintén beszélt az életében eddig tapasztalt “sorsszerűségekről”.

A kisgyerekes műsorvezető elmondta, egyik legfontosabb fordulópontjának tartja második férje megismerését, és annak körülményeit. Tatár Csilla a párja megismerése után nem sokkal már első közös gyermeküknek örülhetett, ami nagy meglepetésként érte, hiszen az előző házasságában nem sikerült teherbe esnie, így azt hitte, hogy hosszabb folyamat áll majd előttük.

De a tévés azt is elárulta, megérzései már többször beigazolódtak, így történt vele élete első, Gönczi Gáborral kötött esküvőjén is, ahol fura gondolat fogalmazódott meg benne.

Egy villaépületben voltunk, és már készülődtünk. Éppen a gyönyörűszép hernyóselyem ruhámba öltöztettek fel a barátnőim. Már apukám és a koszorúslányok is ott voltak a házban, amikor valamiért visszamentem, és átszaladt a fejemen, hogy nekem nem ez lesz az utolsó esküvőm”

– mesélte a forgatáson Tatár Csilla, akinek majd tíz évvel később igazolódott be akkori megérzése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik