Szórakozás

Sokáig szégyellte magát Tabáni István

24.hu
24.hu

2017. 04. 28. 17:15

Tabáni István éveken át nem volt elégedett a külsejével, amiben közrejátszott az is, hogy hiányos volt a fogsora. A Csillag születik második szériájának győztese azonban csak idén szánta rá magát, hogy orvosi segítséget kérjen.

“Noha mindig is tudtam, hogy a fogaim megőrzése fontos, viszont mégis elvesztettem néhányat közülük, és ez rányomta a bélyegét a hangulatomra. Bizonyos fogászati beavatkozásokat végeztek rajtam, mint például a gyökérkezelés, de koronát is tettek fel, mert hiányosak voltak a fogaim, és pótolni kellett ezeket. Szégyelltem a hiányos fogsoromat, zavart a kommunikációban, és a színpadon is. Most már azonban bátrabban felvállalom a mosolyom, újra visszakaptam az örömömet és az önbizalmam Dr. Balsai Tamás barátomnak köszönhetően. A sportra is már egyre inkább odafigyelek, főleg a tavaszi hadjárat során. Most már elkezdtem mozogni, úgyhogy jó úton haladok. Nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, és az is, hogy a párom büszke legyen a külsőmre”

– mondta Tabáni István, aki lassan egy éve boldog férj, és hamarosan apuka is szeretne lenni.

“Csillával már kitaláljuk egymás gondolatait, a hét év alatt nagyon összecsiszolódtunk. Szerelmünk pedig azóta is töretlen. Lakás nézőben vagyunk, szeretnénk az ideális otthont megtalálni – egy olyan zöldövezetű környezetben, ahol a gyerekünket is tudjuk nevelni, ahol ki tudunk kapcsolódni, egy kis szigetet keresünk magunknak. Egy igazi fészekre vágyunk, és ha sikerült megtalálni álmaink otthonát, akkor már biztos, hogy ráállunk a baba projektre is. Sokat beszélünk a család-alapításról, szeretnénk gyermeket, az ember életében ez a csúcspont. Biztos vagyok benne, hogy büszke szülő lennék, vágyom már az apaságra, hiszen így válik kompletté a házasság.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.