Szórakozás

Rékasi Károly: Lassan ott tartok, hogy ezt nem lehet ép elmével kibírni

Ahogy azt a Story magazin cikke alapján mi is megírtuk, a súlyos balesetet szenvedett, és már kilenc műtéten átesett színész súlyos anyagi gondokkal küzd, és ítélet híján még évekig várhat a pénzére.

A vétkes sofőr egyszer beismerő vallomást tett, majd később visszavonta azt, mondván, mégsem emlékszik, ki okozta a balesetet. Érthetetlen, hogy a rendőrség képtelen lezárni egy teljesen egyértelmű közlekedési balesetet. Úgy tudom, két év után meg kell állapítani, hogy ki okozta a balesetet.

Már lassan ott tartok, hogy ezt nem lehet ép elmével kibírni. El akarom ezt az egészet felejteni, de nem tudom, mert arról szólnak a napjaim, hogy minden forintot meg kell számolnom. Régen, rengeteg munka mellett jó életet élhettem, klassz kapcsolatban Gerdával. Mindebből csak az utóbbi maradt meg”

– kesergett Rékasi Károly a Blikknek, ahol egy szakértő is megszólalt az üggyel kapcsolatban, aki úgy véli, ha megállapítják a sofőr felelősségét, akár élete végéig fizetheti a baleseti járulékot a színésznek, aki ezen felül egyszeri kártérítésre is jogosult; amennyiben ezt a bíróság polgári peres eljárásban megállapítja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság mindössze annyit közölt, a nyomozás folyamatban van, egy személyt pedig gyanúsítottként kihallgattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik