Szórakozás

Árpa Attila: Bocsánatot kellene kérnem minden magyar kultúrembertől

10+1 kérdést tettek fel az egykori tévés fenegyerekből többek közt rendezővé és színésszé avanzsált Árpa Attilának a Nők Lapja ez évi 16. lapszámában, amely a nőklapja.hu oldalon is olvasható.

Például az is, hogy az RTL Klub korábbi kreatív igazgatója mit válaszolt arra a kérdésre, hogy “kitől kellene bocsánatot kérnie, és miért?”

A magyar tévénézőktől és minden magyar kultúrembertől, amiért olyan tragikus műsorokat zúdítottam rájuk, mint a Való Világ vagy a Mónika show

– mondta el Árpa, aki egyebek közt még arról is beszélt, semmire nem sajnálja a pénzt, és hogy a tökéletes napja elképzelhetetlen számára a kislánya nélkül.

“Az a mottóm, hogy nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy élhessünk. Számomra nem egy többmilliárdos villa vagy egy Ferrari jelenti a luxust, hanem az, hogy bármikor örömet szerezhetek a lányomnak egy utazással vagy éppen egy új ruhával. Magamra szinte alig költök, de néha belefér egy drágább chilei vörösbor – mesélte a színész, aki az általa legszívesebben hallott mondatot is elárulta:

Papa, szeretlek!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik