Szórakozás

Most kiderül, hogy jó ötlet-e tudományos alapon házasodni

Az RTL Klubon jövő keddtől indul egy új randireality, a Házasság első látásra, ahol a párok vakon, szakértők segítségével jöttek össze. Pszichológusok próbálták tudományos alapon megmondani, hogy kik azok, akik között működik a kémia, és hosszú távon sem őrjítik meg egymást. A konkrét párokat még nem ismerjük, a jelentkezőket viszont igen.

A házaspárokat négy szakértő, Soós István tanácsadó szakpszichológus, Rozs Erika szexuálpszichológus, Gaál Viktor pszichológus és Gál Béla klinikai szakpszichológus válogatta össze, és ők is segítenek majd az együttélés során, hogy a konfliktusokat rendezhessék a szereplők.

Az első pillanattól párterápiát kapnak. 

A Házasság első látásra egyébként majdnem olyan, mint az MTV korábbi realityje, az Are You The One? (Te vagy az igazi?). Csak éppen ott tíz párt, azaz tíz lányt és tíz fiút költöztettek össze úgy, hogy korábban pszichológusok tudományos alapon rakták őket párba, de a szereplők nem tudták ki a társuk. Nekik kellett kitalálniuk, hogy vajon a szakértők kit szántak nekik, milyen személyiség illik hozzájuk a leginkább. Ha mindenki eltalálta a párját, járt a pénz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik