Szórakozás

Ázsia Expressz: Kárpáti Rebekának apja humorát lesz a legnehezebb elviselni

Ahogy arról már írtunk korábban is, nemsokára indul a TV2 új celebrealityje, amiben a hírességek kettesével, pár dollárral a zsebükben barangolják be majd többek közt Kambodzsát és Vietnámot.

Az egykori szépségkirálynő, a Jóban Rosszban szappanoperában szereplő Kárpáti Rebeka például édesapjával, a konkurens napi sorozatban, a Barátok köztben Berényi Andrásként országosan ismertté vált R. Kárpáti Péterrel párban indul majd Ázsiába, amitől mindkettőjüknek vannak félelmei. Főleg azért, mert a youtuberként is próbálkozó színésznő már öt évvel ezelőtt elköltözött otthonról.

“Rebekának több türelemre lesz szüksége, már csak a ko­rom miatt is. Alkalmazkodó vagyok, de ha reggel nem ihatok kávét, hajlamos vagyok a nyűgösségemet átadni a környezetemnek. Szeretem, ha nem kell rohanni, és állandóan menni. Na itt pont az ellenkezője vár rám. Kíváncsi vagyok, hogyan bírom majd. Nem kell egymásra treníroznunk magunkat, elleszünk, noha a generációs kü­lönbségek olykor megnehezítik majd a boldogulásunkat” – mesélte a Borsnak R. Kárpáti Péter, aki biztos benne, hogy a viccei csak gerjesztik majd a feszültséget.

Fotó: MTI /Rosta Tibor

“Na, ettől én is tartok. Elvileg több hétig tart a játék, remélem, nem esünk ki idő előtt. A legnehezebb az lesz számomra, hogy hallgassam apu vicceit, amiket már kívülről fújok, mert annyiszor hallottam. Állandóan vicces­kedni akar, csak fura poénjai vannak. (…) Az indulásig reggeltől estig forgatok, hogy a stáb tudjon haladni nélkülem is. Már most napi három órát alszom csak, mert sok időt vesz igénybe a szakdolgozatom írása is, de a repülőn kipihenhetem magam. A pá­rom hiányzik majd nagyon, de örülök, hogy ilyen sok időt együtt lehetek apuval. Re­mélem, még jobban összekovácsol bennünket ez a feladat” – nyilatkozta Kárpáti Rebeka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik