Szórakozás

Schobert Norbi: Ez így is, úgy is gyilkosság!

A fitneszguru és családja Mexikóban töltötték az elmúlt két hetet és habár a kikapcsolódást felhőtlen jókedv jellemezte – Rubint Réka még Schobert kezét is megkérte a tengerparton, születésnapja alkalmából – a hazatérés már nem volt ilyen vidám. Schobert Norbert ugyanis akkor szembesült a szomorú hírrel, a család kutyáját, ami édesanyjánál lakott, megmérgezték.

Az a kutya, Körmendi úr volt édesanyám és az egész család szeme fénye! Ezzel az emberi gonoszsággal nem tudok mit kezdeni. Szegény állat kínok között ment el, vért hányt, vért pisilt, miután megmérgezték! Az orvos szerint fagyálló mérget fecskendezhettek abba az ételbe, amit megevett. Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen! Tudjuk, kinek állhatott érdekében eltenni őt láb alól, de sajnos nincs bizonyítékunk, hogy az esetet a bíróság elé vigyük

– kezdte a Blikknek Schobert.

Borzasztóan megviselt, én nagy állatbarát vagyok, egy tyúkot sem tudok levágni. Egy csomószor hívnak vadászni, de sosem megyek. Aggódom az édesanyámért most, nehogy összetörjön lelkileg! Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát? Arra nem gondolt, hogy azt a virslit adott esetben, amit a kutyának adott, akár egy kisgyerek is megehette volna véletlenül? Ilyenkor szégyellem magam azért, hogy ember vagyok. Számomra nincs különbség aközött, hogy egy állatot vagy egy embert öl meg valaki. Ez így is, úgy is gyilkosság!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik