Szórakozás

Ha megmutatod, mi van a táskádban, százezrek követnek majd

Szombaton rendezik a Youtuberek Oscarját, a vloggerek vörös szőnyeges felvonulását, a Videós gálát, ahol kilenc kategóriában osztanak ki díjakat az életmódtól a humorig, PamKutyától Viszkok Fruzsiig.

De ki az a Viszkok Fruzsi? És meg úgy egyébként is, mit csinálnak a Youtuberek? A Boyfriend Tag megvan?

Az egy dolog, hogy 20 év felett nehéz követni, kik a legújabb arcok a Youtube-on, az meg egy másik, amikor kiderül, hogy több mint 87 ezer ember néz meg 23 óra alatt egy videót, amin tényeket oszt meg magáról a vlogger. Olyanokat, hogy először nem sírt fel, amikor megszületett.

:((((( 

Ahelyett, hogy most felsorolnánk az összes kategória jelöltjét, inkább kinéztünk pár tippet, hogyan lesz az emberből valamirevaló vlogger, milyen videókat kell letenni az asztalra.

Kihívások

Nagyon fontos. Lehet fahéjat is enni, de léteznek sokkal könnyebb megoldások. Elég egy pár korty vizet is bevenni a szánkba, és valahogy kibírni, hogy ne köpjük a másik arcába. De azért jobb, ha mégis. Hogy ez miért mad libs kihívás, az nem világos, de azért Szabyestről lehet példát venni. Egyrészt pár havonta kijön egy klipje, másrészt majdnem 100 ezren követik a Youtube-on.

Unboxing!!!!!!!!!

Azaz csomagold ki a csomagodat a kamera előtt. Lehet Aliexpress csomi, vagy bjuti csomi, a lényeg, hogy neked is újdonság legyen. Hisz egy vlogger fő erénye a spontaneitás és az őszinteség. Az alábbi videón látható FollowAnna-t egyébként életmód kategóriában jelölték, 202 ezer követője van.

Mi van a táskámban?

Alap. Hogyan legyél vlogger kézikönyv, első oldal. Ha kérik a rajongók, ha nem, érdemes megcsinálni a ‘Mi van a táskámban?’ videót. Ajánlott először jól telepakolni, bár talán Szabó VV  Zsófi egy kicsit túllőtt a célon, amikor egy póthajat rántott ki a táskájából. Ő még kezdő vlogger, de szuper úton halad a több ezer követő felé. Eggyel haladóbb szint a ‘Mi van a postaládámban?’, de ez esetben érdemes a csekkeken kívül mást is kapni. Mondjuk repicuccokat. Papp Inez amúgy az év női felfedezettje díjért indul.

Boyfriend Tag

Ez a legizgalmasabb videótípus. Az az egyetlen gond vele, hogy csak akkor érdemes csinálni, ha már menő vlogger vagy, máskülönben kit érdekel a pasid. Amikor viszont már feljebb jutottál a szamárlétrán, és van valakid, mehet a menet. A Boyfriend Tagnek komoly szabályai vannak, feltehettek ti is egymásnak kérdéseket, de az a legjobb, ha megvárjátok, hogy a rajongók küldjenek párat.

-Mikor jöttetek össze?

-Azonnal megtetszett, mikor először megláttad?

-Mi a legfontosabb a kapcsolatotokban?

-Tudod, milyen színű a barátnőd szeme?

Csak pár ötlet. Polla Channel barátja szintén vlogger, úgyhogy adta magát, hogy készüljön egy Boyfriend Tag. A 663 ezres nézettséget nem a szél hordta össze, de még nem annyira menők, mint My life as Eva, aki több mint 3,2 millió ember előtt faggatta ki a pasiját, hogy mondjuk milyen szendvicset szeret.

Kérdezz-felelek

Szintén kötelező, de ehhez is kell némi alaptábor. Csecse Attilát vlog kategóriában jelölték, és már nem egy, és nem két kérdezz-felelek videó van a háta mögött.

Szabyest és Inez közös számával kívánunk sok sikert a vlogoláshoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik