Szórakozás

De miért van szüksége Kylie Jennernek arra, hogy a neten árulja a megunt ruháit?

Igen, a kérdés nagyon is adja magát, miután az a celeblány, aki a világszerte ismert Kardashian-klán tagja, és aki egyetlen fotójával alig egy óra alatt egymillió lájkot képes generálni, nem mellesleg pedig saját – meglehetősen borsos árú – kozmetikai márkája van, miért is adogatja el a ruháit, ráadásul igen látogatott közösségi oldalán keresztül meghirdetve.

De tényleg: MIÉRT?

Mert nem arról van szó, hogy Kylie Jenner jótékony célra ajánlaná fel a levetett ruhákat, vagy éppen akár csak kisorsolná a szép számú követő között; vagy ahogy néhány hozzászóló is reménykedik, legalább a ruhákért kapott összeget juttatná el a rászorulókhoz. De nem, nagyon úgy tűnik, a 19 éves híresség valóban épp úgy “teszveszel”, ahogyan a szerény bérből élő ismerősöd is mondjuk a Facebookon; csak utóbbi nem biztos, hogy pont a Gucci farmerjét kínálja eladásra.

Egyébként a dolog annyira nem is meglepő; onnan nézve legalábbis, hogy a híres famíliában nem Kylie az egyetlen, aki ezen a módon üríti a gardróbját. A szintén igencsak jómódban élő Khloé Kardashian és Kris Jenner ugyanis szintén nem az Üdvhadseregnek gyűjtögetik a már nem használt holmikat – ahogy ez IDE kattintva is olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik