Szórakozás

Zalatnay Sarolta 8 milliót követel törött bordái miatt

Az énekesnőt tavaly novemberben érte baleset, amikor leesett az érdei Stop Shop lépcsőjén. Hat bordáját törte el, emiatt pedig az üzletet tették felelőssé. Zalatnay Sarolta és ügyvédje szerettek volna peren kívül megegyezni, ez azonban nem jött össze, így perre viszik az ügyet.

Egy lépcsőn lévő ragacsba lépett Zalatnay Sarolta, amibe aztán beleragadt a lába, megakadt, és hatalmasat zuhant. Az, hogy ki öntötte ki oda az anyagot, nem tudni, de az üzlet feladata lett volna azt eltüntetni. Tíz napon keresztül volt kórházban az énekesnő, s hosszú ideig otthon kellett feküdnie. Ekkor több fellépésétől is elesett, s borzasztó fájdalmai voltak. Ha jól tudom, még az embólia veszélye is kialakult Cininél… Mi az elején négymillió forintot követeltünk a Stop Shoptól, de mivel most már perre visszük az ügyet, a dupláját fogjuk kérni

– mondta el a Borsnak az énekesnő ügyvédje, dr. Lichy József.

Zalatnay még tovább részletezte a dolgot a lapnak.

Biztos vagyok benne, hogy ha ez Amerikában történik, akkor örülne a cég, hogy peren kívül megegyezhet a sértettel. Hosszú időre munkaképtelenné váltam, maradandó károsodást is szenvedtem. A mai napig hetente kétszer járok orvoshoz, mert a baleset óta hamar elfáradok és nehezen kapok levegőt. Ráadásul rengeteg pénztől elestem. Ott vannak a fellépéseim, de olyan tervem is volt, hogy a jubileumi koncertjeimre egy 24 dalból álló lemezt adok ki. Dalonként minimum százezer forint lett volna ebből a jutalékom, de erről is le kellett mondanom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik