Szórakozás

Hivatalos: bemutatták a Morning Show új műsorvezetőit

Morning Show néven újra ébresztőműsort indít az FM rádiófrekvencia nélkül maradt Class FM.

Az új Morning Show csütörtökön reggel 6-kor indul az interneten, a műsorvezetői pedig Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek.

A Sebestyén Balázsék helyett érkező hírességek először szerdán egy élő facebookos videóban mutatkoztak be együtt nyilvánosan. Stohl András elmondta, hogy már több mint két hónapja dolgoznak az új reggeli műsoron, amely tartalmasabbá, érdekesebbé és jókedvűbbé teszi a hallgatók reggeleit. Ígéretük szerint reggelente 360 fokos videón lehet majd követni őket a stúdióban.

Stohlék azt is beharangozták, hogy csütörtökön reggel egy vendég érkezik hozzájuk, “akinél nincs ma Magyarországon olyan ember, aki érdekesebb lehet”.

Felmerült, hogy miért Morning Show-ként indul a műsor, hiszen korábban Sebestyén Balázsék is ezt a nevet használták, és jogi viták is vannak a márkanév körül. Erre a trió tagjai azt mondták, hogy
a Morning Show márka Michael McNutt tulajdonosé, így ő dönt arról, hogy hogyan hívja a műsort, szerinte minden joga megvan hozzá. Stohl hozzátette: reméli, Patakival és Jankoviccsal jobbak lesznek, mint azok, akiket ennek a névnek kapcsán korábban megismertek a hallgatók.

Sebestyén Balázs és csapata egyébként azért kezdte a Rádió1-en Reggeli Show néven ébresztőműsorát, mert hivatalosan nem használhatják a Morning Show védjegyet. Állítólag Balázs egykori üzlettársa és jó barátja volt az, aki a műsorvezető tudta nélkül 2014-ben bejegyeztette a rádiós által megálmodott nevet és logót. Furcsa, hogy sikerült neki, 2010-ben ugyanis a Morning Show ábrás védjegyét Balázsék már levédették volna, de a hivatal akkor elutasította kérelmüket. Négy évvel később a férfi azonban sikerrel járt, hogy aztán valószínűleg komolyabb összegért eladja a Class FM tulajdonosának a több tízmilliót érő brandet. Balázsék jelenleg jogi úton próbálják visszakapni a Morning Show nevet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik