Szórakozás

Erre költötte minden pénzét Korda György és Balázs Klári

Hosszú hónapok után megszűnt a hadiállapot a Korda-villában: a szakemberek az utolsó simításokat végzik Korda György és Balázs Klári legendás budai szállodáján. Az énekes házaspár minden pénzét a felújításra költötte, de örömmel újságolják, megvan az eredménye.

“Minden pénzünket beleöltük a felújításba. Ezt már kitermelni nem tudjuk ebben az életben, de büszkeséggel tölt el, hogy az épület a második kerület ékessége. Az összes nyílászárót kicseréltük, így bízom benne, hogy a ház legnagyobb éves kiadása, a téli fűtésszámla legalább a felére csökken. A legelső és talán a legfontosabb igény egy szállodával szemben az ágy. Lecseréltük az összeset luxuskivitelezésű fekhelyre. A második, hogy a tisztálkodáshoz elegáns, komfortos körülmények legyenek. Ezért most minden egyes szobában épített zuhanyzókat alakíttattunk ki”

– mondta a Borsnak Korda, aki ezentúl a hagyományos svédasztalos reggeli mellett tojásételeket is tud adni a vendégeknek, s már csak azt kell kitalálnia, hogy mit kezdjen a szálloda legnagyobb termével.

“Még egy dolgot nem döntöttem el: van egy 120 négyzetméteres nagytermünk, nem tu­dom, hogy azzal mit csináljak. Tartsam meg magamnak úgy, hogy a saját szórakozásomra hetente egyszer-kétszer ott kártyázzunk, vagy legyen ott akár csütörtök, péntek, szombat este egy Korda György pianóbár. Legszívesebben egy Korda ultiklubot csinálnék, csak a Szerencsejáték Felügyelet nem engedi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik