Szórakozás

Harmincezer forintot hagytak Győzikénél a házkutatás után

„Nyilatkozott továbbá, hogy…készpénze annyi van, amennyi a pénztárcájában van, továbbá szó szerint azt mondta, hogy a pénz g…i jó helyen van, k…va jó helyen van”

– idéz a Blikk az állítólag birtokukba került rendőrségi jegyzőkönyvből, ami Gáspár Győzőnél a napokban megejtett házkutatásnál íródott. A közel 50 milliós adócsalással gyanúsított Győzike a bulvárlapnak a váratlan rajtaütés részleteiről is mesélt.

“Hat óra előtt bekopogtak a maszkos, gépfegyveres kommandósok, és közölték, hogy házkutatási parancsuk van. Virágot kirángatták az ágyból, lehúzták az ágyneműjét, a matraca alá is benéztek. Szegény kislány azóta köztünk alszik. Átkutatták a ruháinkat, a függönyök mögötti részt is átvizsgálták. Még mosdóra se mehettem egyedülEzzel egy időben Evelinnél, anyósomnál, sógornőmnél, a testvéremnél, illetve a sofőrömnél is jártak, az ő otthonát is feltúrták. Mondták, szeretnék megnézni, hogy ott, a Győzike-villában van-e kábítószer vagy lőfegyver. Erre mondtam nekik, hogy ne vicceljenek már. Hát még alkoholt sem ittam. Ott már egy újabb csoport várt, akik körbevették a házat. Nekem szegezték a kérdést, hogy van-e a házban kábítószer vagy lőfegyver” Az összes otthonunkba kihívták a gáz-, villany-, víz- és áramszolgáltató szerveket. Elnézést kérek, de mi vagyok én, tolvaj? – mondta el a showman, aki azt is elárulta, 740 ezer forintot találtak náluk otthon, de csak 710 ezer forintot vittek el, 30 ezret hagytak húsvétra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik