Szórakozás

60 kilósra lefogyott, majd visszahízott Mohamed Fatima

Mohamed Fatima (Mohamed Fatima)
Mohamed Fatima (Mohamed Fatima)

Mohamed Fatima néhány évvel ezelőtt 150 kilót nyomott. Az énekesnő a kitartó diétáknak és egy gyomorgyűrűnek köszönhetően tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg, volt, hogy mindössze 60 kiló volt. Fatima most újra visszaszedett valamennyit régi súlyából, de azt mondja, így érzi jól magát a bőrében.

“Ennél voltam sokkal vékonyabb, de akkor viszont nagyon nem éreztem jól magam a bőrömben. Mindig kivettem a nagyobb ruhákat, a boltban kiröhögtek a csajok, aztán körbevittek és felöltöztettek az én méretemben. 60 kilóra lefogytam egy nagy mennyiségű súly után, de azóta teljesen másképp élek. Nehéz és hosszú időszak volt ez az életemben, de azóta sportolok és egészségesebben étkezem sokkal”

– mondta a FEM3-ban Fatima, aki plus size modellnek is állt nemrég egy barátnője felkérésére. Az énekesnő főleg azért vállalta el a modellkedést, mert szeretné, hogy a teltebb nők is megfelelően tudjanak öltözködni.

“A mi alkatunkhoz nem könnyű válogatni Magyarországon. Lononban nagyon egyszerű volt, mindenhol volt méret, mindenhol azt vehettem meg, amit szerettem, csak itthon annyira nem”

– tette hozzá Mohamed Fatima, aki hozzátette: fehérnemű modell nem lenne, mert nem szereti azokat a helyeket megmutatni, amelyek nem száz százalékig vállalhatóak számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik