Szórakozás

100 milliós adótartozással felszámolták Kasza Tibi volt cégét

Kasza-Tibi(650x433).jpg (Array)
Kasza-Tibi(650x433).jpg (Array)

Felszámolással megszűnt a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban Kasza Tibor és Kasza Gábor alapítottak, majd öt év után kiszálltak belőle – írja a napi.hu.

A Kft 2008 szeptemberétől székhelyszolgáltatást nyújtó irodák címén volt bejegyezve, majd 2011 februárjában az adóhatóság végrehajtást indított, majd 2013-ban megindult a felszámolási eljárás, ami most zárult le. A Két Utazó Kft. több mint 100 millió forintos adótartozást hagyott maga után, így szerepelt a NAV listáján is.

A lap megkereste a tegnap látványos lánykérést tartó Kasza Tibort, hogy mit tud egykori vállalkozása sorsáról, a felszámolásról és a jelentős adótartozásról. Kasza állítólag meglepődve értesült arról, mi történt a Két Utazó Kft.-vel, a tájékoztatása szerint mindig ügyelt rá, hogy minden rendben legyen a cégeivel, amelyeknek nincs adótartozása. A Két Utazó Kft.-nek sem volt adótartozása, amikor 2008 szeptemberében kiszálltak belőle, a cégeladást pedig ügyvéd intézte. Később egy szerbiai állampolgár lett a cég ügyvezető-tulajdonosa, aki már más felszámolt cégekben is feltűnt korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik