Szórakozás

Hajdú Péter: Nem volt kedvem a váláshoz

24.hu
24.hu

2017. 04. 15. 06:02

Április 13-án kezdődött volna Sarka Kata és Hajdú Péter válópere. Sarka azonban hiá­ba várakozott az ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon, a férj nem ment el a békítő tárgyalásra, így a felek egy ideig biztosan házasok maradnak.

Távolmaradásával Hajdú hivatalosan megszüntette az eljárást, a bíróság semmisnek veszi a keresetüket. Egy új eljárás 32 ezer forintba kerül, és hónapok múlva lehet csak sort keríteni a következő tárgyalásra. Adja tehát magát a kérdés, hogy Hajdú Péter miért nem jelent meg a bíróságon?

“Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben. A kapcsolatunk Katával nem változott az elmúlt hónapokhoz képest, az viszont nem igaz, hogy háborúzunk egymással, normális a viszonyunk és a kommunikáció köztünk. Elsősorban a gyerekekről beszélgetünk”

– nyilatkozta a Blikknek Hajdú, aki elárulta, hogy a gyerektartásban már megegyeztek, azonban a vagyonelosztásról még nem.

A műsorvezető hozzátette: a közeljövőben nem tervezi, hogy újra beadja a válókeresetet, így csak akkor futnak újra neki az egésznek, ha Sarka Kata megteszi.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.