Szórakozás

Stohl Andrással és Alföldi Róberttel indul újra az RTL Reggelije

AZ RTL Klub 6 év kihagyás után indítja újra a Reggelit jövő hétfőtől. Azt már tudjuk, hogy a műsorvezetők Peller Anna és Lukács Miki (azaz Mikike) lesznek, akiket a csatorna még a Nyerő Párosban fedezett fel magának. Egyelőre viszont nincs fix váltótársuk, úgyhogy az elején biztos, hogy a házaspár ül minden hétköznap reggel 7.15-től 9-ig a stúdióban.

Pellerék korábban és a szerdai stúdióbejáráson is leszögezték, hogy nem feltétlenül műsorvezetők, sokkal inkább házigazdák lesznek. Nem a régi verziót akarják újraéleszteni, és bár visszanéztek egy-egy adást, alapvetően a saját stílusukra bízzák a dolgot, főleg a humoruk adja majd az alaphangot, amikor különböző a véleményük, kimondják.

Galéria
Fotó: Bielik István

Politika nem lesz, ebben például abszolút maradtak a készítők a régi verziónál, inkább szórakoztató, magazinos reggeli műsort csinál az RTL Klub zenével, óriási konyhával.

A műsor 20 évvel ezelőtt, amikor elindult egyedi volt a piacon. Az összes többi reggeli műsor markánsan politikai volt. Ez volt az első, ami nem, ezt szeretnénk megőrizni. Ez egy alternatívát jelent azoknak, akik a reggeli kávéjuk mellé nem szeretnék felhúzni magukat.

– mondta Schiwert-Takács László, a Reggeli kreatív producere.

Az első adás hétfőn lesz, ráadásul nem Pellerék előtt még Stohl András és Alföldi Róbert avatják fel a stúdiót. Ők kezdték 1997-ben a Reggelit, aztán Szily Nórától Csonka Andráson át Liluig rengetegen vezették a csatornán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik