Szórakozás

Az Igazság Ligája trailere még mindig nevetséges, de legalább már magyar

Még a nyáron debütált a Warner Bros égisze alatt készülő  Az Igazság Ligája (Justice League) teaser trailere, amely első körben csupán abból adott ízelítőt, hogy a filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) miként igyekszik majd összeszedni a társakat. Azóta sem érkezett komolyabb kedvcsináló a mozihoz, mígnem aztán két hete megjelent a produkció hivatalos posztere és az első teljes előzetese, amely a hősök bemutatása és a csapatépítős pillanatok mellett a bizarr akcióorientált képsoroknak sincs híján és most itt van a szinkronizált verziója is:

Az igazság ligája – Előzetes

Megérkezett #AzIgazságLigája szinkronos előzetese, melyet nálunk nézhettek meg először! A szupercsapat ősszel érkezik a mozikba!

Közzétette: MozICom – 2017. április 11.

A két részre szabdalt szuperprodukció első fele a Justice League címet viseli majd, és kb. annyi biztos, hogy az előzetesben is felbukkanó szárnyas démonok mellett a gárda fő ellenfele az a rettenetes Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds fog megformálni. Az ő megállítása érdekében kezd majd el toborozni Wayne, aki a forgalomból kivont Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Diána hercegnő (Gal Gadot) mellé a röviden már a Batman Superman ellenben felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen (Ezra Miller), azaz Flash (Villám), és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat szedi össze erősítésnek.

Az Igazság Ligája november 17-én debütál az amerikai mozikban és vélhetően nálunk is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik