Szórakozás

Muri Enikő: Nem a pénz érdekel

Egy hete derült ki, hogy az énekesnő is szerepelni fog a TV2 hamarosan induló új realityjében, az Ázsia Expresszben, amiben celebek küzdik át magukat a Távol-Keleti országokon. Muri Enikőt emiatt az Operettszínház válaszút elé állította, a teátrum ugyanis nem akarta egy hónapra elengedni. Végül kirúgták, az énekesnő ugyanis a tévéműsort választotta. Mindezt azonban nem a bizonyára elég jelentős összegű gázsiért tette.

Meg akarom élni a dolgokat, megtapasztalni a világot, új illatokat szívni az orromba, egy hónapon keresztül a Távol-Keleten barangolni. Nagyon hálás vagyok a színháznak, hogy lehetőséget kaptam, de erre az útra egyszerűen nem tudtam nemet mondani. Mennem kell. Nem a pénz érdekel. Az élmények miatt döntöttem így

– kezdte a Borsnak Muri Enikő, aki azt is hozzátette, hogy habár lehetett volna megoldást találni a hiányzására, az Operettszínház nem volt kompromisszumkész.

Őszinte leszek, engem is meglepett, hogy elküldtek. Igye­keztem minden lehetséges mó­don megoldást keresni arra a körülbelül egy hónapra, amíg nem leszek, de a színház vezetése nem mutatkozott nyitottnak a kérdésben.

Ennek ellenére az énkesnőnek nem kell aggódnia, hiszen ha visszatér lesz feladata: ő lett ugyanis a Sugarloaf zenekar új énekesnője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik