Szórakozás

Ott akarta hagyni a színészetet Gregor Bernadett

Gregor Bernadett állítja: nem is olyan régen nagyon közel állt ahhoz, hogy egy életre felhagyjon hivatásával. A színésznő akkor akarta otthagyni a színészetet, amikor lejáróban volt a szerződése a Pesti Magyar Színházban és a társulat több tagjával együtt munka nélkül maradt.

“Én az a típus vagyok, aki egy ilyen kudarc kapcsán tényleg azt gondolja, vele van a baj. Úgy éreztem, talán nem vagyok annyira jó színésznő, ha nem kellettem. Talán elvirágzóban van a szépségem és a fiatalságom, és valóban nincs helyem a színpadon”

– mondta a Blikknek Gregor Bernadett, aki álláskeresésbe is belefogott.

“A legszörnyűbb az volt, hogy rádöbbentem, a színházon kívül semmihez sem értek, ez az életem. Végül egy állatkórház recepciós állását néztem ki. Azt el tudtam volna képzelni magamnak”

– tette hozzá a színésznő, akinek végül az Újszínház ajánlott állást. Gregor azóta megnyugodott, mint mondja, a színházban remek szerepeket osztanak rá, és rengeteg pozitív visszajelzést kap a kollégáktól és a közönségtől is. Ráadásul kifejezetten örül, hogy nem csak címszerepekben játszik, így kevesebb stressz éri, és több a szabadideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik