Szórakozás

Mel B 5 millió fontot és egy szigetet kínál az erőszakos férjének

A Spice Girl egy évtized után döntött úgy, hogy elválik kislánya édesapjától, Stephen Belafonte-tól, aki házasságuk alatt állítólag rendszeresen bántalmazta és fenyegette. Mel B elég szörnyű történeteket mesélt férjéről, ezért a válás elindítása mellett, távoltartási végzést is kért a férfi ellen, amit meg is kapott.

Mel B szeretne mihamarabb pontot tenni a válás végére, ezért 5 millió fontot és egy magán szigetet is ajánlott a férjének válási egyességként, de csak akkor, ha az vállalja a teljes titoktartást – írja a DailyMail.

Egy forrás szerint Mel B azért adta ezt a rendkívül gáláns ajánlatot Belafonte-nak, mert a lehető leggyorsabban szeretné lezárni a válást. Még nem tudni, hogy a férj mit szól az ajánlathoz, de az biztos, hogy korábban kijelentette: férjtartást és közös felügyeleti jogot követel az énekesnőtől.

Egyelőre annyi biztos, hogy Belafonte-nak a bíróság döntése alapján távol kell maradnia az énekesnőtől és közös gyermeküktől is – ahogyan egyébként korábbi kapcsolatából született két másik lányától is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik