Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: A szépségkirálynő az első nap repült a versenyből

Hétfőn újabb versenyhét kezdődött A Konyhafőnök celeb kiadásában. Ezúttal is hatan bizonyíthattak: Sári Évi, Kocsis Korinna, Hajdu Steve, Czutor Zoli, Kovács Katalin és Nagy Ervin álltak a konyhapult mögé.

Első feladatként egy bemutatkozó fogást kellett készíteniük a zsűrinek. Igaz, nehezítésként kaptak egy nem túl hétköznapi alapanyagot: kacsanyelvvel kellett feltúrbózniuk a kedvenc ételüket. A legjobb teljesítményt Hajdu Steve nyújtotta, így ő előnyhez jutott. Választhatott, hogy az automatikus továbbjutást választja, vagy könnyítést kér a második feladathoz, ő pedig az utóbbi mellett döntött.

A következő fordulóban a séf által bemutatott vegetáriánus fogást kellett lemásolniuk, az idő pedig többeknek az ellensége volt. Sári Évi bent felejtette a sütőben a ropogósát, az egykori botrányos szépségkirálynő, Kocsis Korinna azonban több részletet is lehagyott a tálalásnál, ugyanis nem készült el velük időben.

Végül kettejük közül választott a háromtagú zsűri, ők pedig a modellt küldték haza. Kedden új versenyző érkezik a helyére. Puskás Peti barátnője, Eke Angéla mutatja majd meg, mire képes a konyhában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik