Szórakozás

Kasza Tibi bármit megtesz, hogy róla is szóljon A Nagy Duett

Az első adásban majd megfulladtak a versenyzők a konfettitől, a TV2 mindent bedobott, hogy elvigye a vasárnapot, és a második héten sem állt le. Ugyanolyan színes, szagos, sokszor túlzás a látvány konfettistől, neonostól. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, de az a helyzet, hogy van itt még más is. Kezdjük a zsűrinél, akikkel két gond van, nem viccesek, és nem pontoznak.

Pár évaddal korábban Kasza Tibi még vitte a show-t, most viszont már zöldre kell festenie a haját, hogy feldobja az estét. 

Illetve ő a hajfestésben egy áldozat, hiszen A Nagy Duett elején elmondta, hogy sajnos elvesztett egy fogadást (nem tudni, hogy ki ellen). Ha lemaradt volna, Kaszának a közel 900 ezer lájkos Facebook-oldala után már Instagramja is van. Gyorsan akarja összekalapozni a követőket, úgyhogy annyira vagány ez a fiú, hogy zöld hajat fogadott a vasárnapi adásra, amennyiben meglesz az 50 ezer rajongó. A kezdésig nem jött össze, de Kasza Tibi azért befújta a haját színesre, hadd legyen téma a fellépések előtt. Az pedig csak a ráadás, hogy Szulák Andreástól, Cookystól kijelentették, hogy elég a maxpontokból, most már teszik a dolgukat. Ehhez képest 30-ból 25 pont volt a legrosszabb, és csak úgy röpködtek a tízesek.

Temészetesen nem a zsűri a lényeg, hanem az amatőr celebek és az énekesek. Sok újat a múlt héthez képest nehéz kiemelni, tisztességgel végigcsinálta mindenki a show-t. Ha viszont két döntős párt kéne mondani, Simon Kornélékra és Sági Szilárdékra tippelnék. Janicsák Veca és Simon Kornél a Roxette-től énekelték a How Do You Do-t, és nem tudom, hogy a bőrszett dobott-e a produkción, mindenesetre kiemelkedtek a mezőnyből.

Előny persze Simon háttere, eljátszotta, hogy rocksztár, méghozzá elég jól. 

Sági Szilárd és Völgyesi Gabi vonzerejét az első számuk után nehéz volt megfogni, de talán abban kell keresni a megoldást, hogy azonnal megtalálták a közös hangot, és Ságinak sincs rossz hangja. Általában olyan párok mennek el sokáig, akik nem csak bohóckodásra alkalmasak, mint például Hódi Pamela és Jolly párosa. Az egy dimenziós versenyzők hamar unalmassá válnak.

TV2

És aki Zimány Lindát az utóbbi kategórióba sorolta volna, az nagyot tévedett. Nagy tétben nem fogadnék, hogy Oláh Gergővel a végéig húzzák, de Zimány láthatóan élvezi a produkciót, és nem görcsölve szenvedi végig, mint annak idején Iszak Eszter. Macklemore-t ledarálta, ugrált, és csak egyszer szőtte bele a beszélgetésbe, hogy a jogi karra járt.

TV2

Végül Tolvai Reni és Danny Blue estek ki, várható volt, a múlt héten is rezgett a léc. Jövő héten már csak 10 pár énekel.

(Borítókép: Instagram / kaszatibiofficial)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik