Szórakozás

Bódi Sylvit Ördög Nóra látta el tanáccsal, de a selypítéssel is leszámolt a műsorvezetésre készülve

A 35 éves glammodelt hamarosan a Balin forgatott Exek az Édenben háziasszonyaként láthatjuk a képernyőn. Bódi Sylvi annyira készül a feladatra, hogy jó ideje beszédtanárhoz is jár.

“Az elmúlt fél évben elkezdtem dolgozni a beszédhibámon. Érdekes, hogy önkéntelenül is készültem a műsorra, ugyanis jóval a felkérés előtt fordultam beszédtanárhoz. Nehogy azt mondják, hogy itt egy csinos lány, de nem tud még beszélni sem. Mert többek közt ezért sem vállaltam ilyen felkéréseket eddig. Bár a férfiak mindig imádták, ahogyan beszélek, de változtatnom kellett” – mondta el a selypítéstől megszabaduló modell, aki profi tippeket is kapott az új munkájához.

“Leginkább a beszédtanárral készültem, máshogy nem. Na jó, Ördög Nórától is kaptam pár tanácsot, amelyek hasznosnak bizonyultak. De a barátnőimet is megkérdeztem, hogy mit gondolnak. A családtagjai­mat közel húsz éve nem kérdezem meg arról, hogy milyen munkát vállaljak. Kos csillagjegyűként nem kérek és nem nagyon fogadok el iránymutatást, megyek a magam fejem után” – árulta el a Blikknek Bódi Sylvi, aki igen rejtélyesen beszélt egy korábbi, orvos által felállított komoly diagnózisról, ami nagy hatással volt az életére; például azt  mondja, nem válllalna már aktfotózást, és azon van, hogy a szörfözésből tudjon igazán jól megélni. Akár egy hasonló gondolkodású partner oldalán.

“Ha találok egy másik hozzám hasonló mentalitású embert, az nagyon jó lenne. Egy röghöz kötött férfival nem tudnék családot alapítani. Világpolgár vagyok. Úgy képzelem el a jövőmet továbbra is, hogy Magyarországon van a bázis, de hónapokig a világ más pontján élek. Ha majd gyermek lesz, akkor persze át kell gondolni ezt az életformát, de ez a kérdés még nincs napirenden.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik