Szórakozás

Végre fény derülhet Hugh Hefner botrányaira

Hefnerről és a Playboyról már boldog-boldogtalan kiadott könyvet, köztük az egyik volt playmate-je, Holly Madison is, sőt, dokumentumfilm készült róla 2009-ben. Most viszont maga Hugh Hefner meséli el az igazi történetét az Amazon 10 részes sorozatában, illetve

ahogy ő emlékszik rá. 

Ezt maga Hefner mondta, és előre lehet félni, hogy mennyire hajlik majd a mérleg nyelve a Playboy alapítója felé. A dokusorozat péntektől érhető el az Amazonon, mi még nem láttuk, úgyhogy csak a külföldi sajtóra támaszkodhatunk, akik túl vannak az első két részen. A Guardian újságírója egyenesen úgy fogalmaz, hogy nem fog tetszeni a sorozat, hacsak nem vagyunk mind Hugh Hefnerek. Szerinte egy hőst csináltak Hefnerből. A Daily Beast sem fogalmazott óvatosabban:

A fő üzenet eléggé megnehezíti, hogy komolyan vegyük a sorozatot, mivel kulturális keresztes lovagként állítják be Hefnert a pornográf oldal hangsúlyozása helyett. 

A fiatal playboyt alakító kamu Hefner ugyanis olyanokat mond, hogy a magazin nem egyszerűen a meztelen nőkről szólt, inkább egy kulturális párbeszédet indított el a szexualitásról. Inkább az egyenlőséget hirdette, miközben learatta az első szám babérjait Marilyn Monroe-val 1953-ban. Nem kérdezték meg a színésznőt a címlapfotóról, csak megvásárolták a kép jogait 500 dollárért, a mai árfolyam szerint alig 146 ezer forintért.

#MarilynMonroe pictorial #1962 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Mar 9, 2013 at 1:04pm PST


Nagyjából lehet sejteni, hogy a sorozat inkább Hugh Hefner oldaláról közelíti meg az életét, az első két részben nők alig jutnak szerephez a Gurdian cikke alapján. Ettől még megtudhatunk eddig nem hallott, durva részleteket a Playboy-villáról (ez is az ígéret), és a háremről, de látatlanban nem valószínű, hogy Hefner megerősíti mondjuk, hogy bedrogozta a villa lányait. Holly Madison a volt barátnője/playmate-je/lakótársa állította, hogy Quaalude-ot (erős nyugtató, alkohollal keverve ellazít) ajánlott neki. Ezen felül a sokakat foglalkoztató gruppenekről is kitálalt, mondván, hogy Hefner a szokásai rabja, és minden kedden tartotta őket. 

Azt majd meglátjuk, hogy mit mond erről Hefner, kihagyja a Playboy-villa lányait, megerősíti, vagy egyenesen cáfolja a korábbi vádakat.

Throwback #freedomfighter #tbt

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on Feb 17, 2016 at 10:45pm PST

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik