Szórakozás

Vége a románcnak? Pumpedék szakítottak

Pumped Gabó és barátnője a Blikk vendégei voltak, ahol élőben is folytatták azt a kultúrmissziót, amit reality műsorukban csinálnak. A röpke 50 perces beszélgetést végigveszekedték és néhány érdekesség is kiderült. Például az, hogy Ági szerint szakítottak, az elmúlt hetekben nem is nagyon beszéltek egymással, ám Gabó szerint a kapcsolatnak még nincs vége, csak most éppen szünetet tartanak.

A 31 éves szőkeség azt is elmondta, hogy eddig szerelmes volt, azért nézte el Gábor viselkedését, de most már megvilágosodott és nem tűr tovább. Minderre Pumpednek is megvolt a válasza. Igaz, barátnője valószínűleg nem ezt akarta hallani.

Nincs olyan ember a világon, aki egyszerre dzsukel is és hűséges is… Nem vagyok jó, ezt el is ismerem, de ha papucs lennék, akkor nem is ismerkedtünk volna meg. Akkor nem a Soundon lettem volna, hanem otthon olvastam volna. Ha papucs lennék, hogy szedtem volna fel az Ágit? Úgy szedtem fel az Ágit, hogy egy házibuliban leszopattam a barátnőjét, aztán meg összejöttem vele. Érted?

– magyarázta a kérdezőnek a reality szereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik