Szórakozás

Ördög Nóra ezzel a feltétellel vállalta új TV2-s műsorát

Ahogy arról már korábban mi is írtunk, ázsiai valóságshow-t indít a TV2 Ázsia Expressz címmel, ahol hét sztárpár Vietnámból indulva, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több mint 5000 km-t megtéve – és mindezt úgy, hogy napi egy dollárral a zsebükben még különböző feladatokon is át kell verekedniük magukat az idegen országokban, ahol feltehetően a legalapvetőbb kommunikáció is gondot fog okozni nekik.

A műsorvezető Ördög Nóra lesz, aki egyetlen feltétellel vállalta a TV2 felkérését: csak a családjával együtt hajlandó utazni.

“Hatalmas kihívás és nagy kaland lesz! Természetesen nem vállaltam volna a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést nagy kupaktanács előzte meg. Hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, így ez a műsor a munka mellett nagy családi kaland lesz. Természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett”

– mondta a Blikknek Ördög, akinek férje, Nánási Pál Micivel és Vencellel várhatóan a helyi látnivalókat örökíti meg a forgatások ideje alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik